ENGLISH ROMANA HARTA SITE
DESPRE NOI ADAUGA POZA ADAUGA FIRMA AJUTOR CONTACT
cautare avansata  |  cauta pe site
 
Utilizator:
Parola:

E-mail:

Curs valutar BNR
(2012-09-01)
1 EUR - 4.4595
1 USD - 3.5484
mai mult
Imobiliare / Mobiliare

Si in acest an, segmentul de real-estate s-a caracterizat printr-un numar mare de investitori si developeri straini care si-au facut simtita prezenta pe toate sectoarele pietei imobiliare. Fie ca vorbim de marile spatii comerciale ori de apartamente noi, vile vechi sau case de vacanta, acestea sunt tintele investitorilor straini strategici sau chiar individuali.

Ca si in ultimii an, tara noastra a ramas si in 2008 un punct de atractie pentru investitorii straini. Astfel, domeniul imobiliar din Romania care a devenit un magnet datorita perspectivei pentru randamente tot mai mari, se dezvolta pe doua coordonate: la nivel micro, vorbim de strainii persoane fizice care cumpara locuinte pe care le renoveaza si apoi le inchiriaza, iar la nivel mai larg, intalnim fondurile de investitii internationale, cu capitalizare de sute de milioane de euro, care au fortat piata imobiliara romaneasca in acest an.

Echipa InfoRomania
COMPANII
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates