ENGLISH ROMANA HARTA SITE
DESPRE NOI ADAUGA POZA ADAUGA FIRMA AJUTOR CONTACT
cautare avansata  |  cauta pe site
 
Utilizator:
Parola:

E-mail:

Curs valutar BNR
(2012-09-01)
1 EUR - 4.4595
1 USD - 3.5484
mai mult
Despre Noi

Echipa Info-Romania a creat acest website pentru cei care nu au timp sa caute informatii.

Informatia in timpurile noastre este un lucru de mare pret. Accesul la informatii este important atat pentru cei care cauta sa se informeze si mai ales pentru cei care vor sa informeze.

Websiteul nostru va ofera informatii in cel mai simplu mod cu putinta. Nu trebuie sa rasfoiti tomuri intregi de adrese, telefoane si e-mailuri. Nu trebuie sa completati casute de cautare ce pot sau nu sa duca la informatia dorita. Sunteti doar la un click distanta de informatiile de care aveti nevoie si acest lucru este important pentru noi.

Pentru cei care doresc sa informeze, am creat posibilitatea de a introduce informatia pe info-romania.ro in cel mai simplu mod cu putinta. Nu sunt necesare decat datele de contact pentru cei care pot avea nevoie de produsele sau serviciile dumneavastra.

Bineinteles ca de toate informatiile de pe acest site sunt raspunzatori cei care s-au inscris. Echipa info-romania nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile eronate transmise catre noi.

In curand va fi posibila personalizarea fiecarei informatii astfel incat orice utilizator sa poata ajunge si mai usor la dumneavoastra.

Suntem deschisi la orice sugestie care sa duca la o imbunatatire a acestui website si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Echipa InfoRomania
COMPANII
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates